1 Voor de Verkiezingen
1 Voor de Verkiezingen
Willem Jan de Bruin

1 Voor de Verkiezingen

Door in Nieuws

Vanwege de verkiezingen slaan Andries Knevel, Tijs van den Brink van Knevel & Van den Brink en Jeroen Pauw en Paul Witteman van Pauw & Witteman de handen ineen en maken samen een programma.

Onder de titel 1 voor de verkiezingen is, vanaf maandaag 3 september, iedere werkdag tussen 23.00 en 24.00 uur op Nederland 1 een gezamenlijk verkiezingsprogramma te zien, gepresenteerd door de bekende duo’s.

Wouke van Scherrenburg

Vanuit een speciaal verkiezingspaviljoen in Utrecht schuiven dagelijks politieke kopstukken en BN'ers aan om in het programma live de politieke actualiteit te bespreken. Daarnaast schuift Wouke van Scherrenburg dagelijks aan, met als speciale taak te letten op verkiezingsretoriek en het checken van feiten.

Maarten van Rossem

Het publiek krijgt een politiek voorprogramma, waarin de verkiezingscampagnes besproken worden en Maarten van Rossem enkele keren een politieke conference houdt. De voorprogramma's zijn via de site live te volgen.

Het programma heeft ook een tweede scherm. Daarmee kan de kijker met een smartphone of tablet aan extra informatie komen.

Tip: gebruik de pijltjestoetsen om snel tussen artikelen te bladeren.
blog comments powered by Disqus
Terug naar boven