Mark Rutte
Mark Rutte op de uitslagenavond van de VVD
Mariƫlle Ernst

Dossier Kamerverkiezingen 2012 afgesloten

Door in Nieuws

Met ingang van vandaag, maandag 17 september, wordt het dossier van de Tweede Kamerverkiezingen 2012 niet meer bijgewerkt.

De afgelopen maanden deed Nederland Kiest verslag van de Kamerverkiezingen, die de VVD en de PvdA een grote winst opleverde. De redactie hoopt u met al het nieuws, stemhulp KiesAdvies, achtergronden en meer goed heeft mogen informeren.

Naast de website werd voor het eerst ook de Facebookpagina bijgehouden. De afgelopen tijd kwamen daar, zoals dat in jargon heet, veel vind-ik-leuks bij. Op Twitter was Nederland Kiest zoals vanouds ook actief.

Dank

Met dit artikel willen we ook onze dank uitspreken aan iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan het dossier van de Kamerverkiezingen, met in het bijzonder:

  • Mariëlle Ernst, woorden schieten te kort, maar vooral haar prachtige foto's van de campagne en hulp bij het ontwikkelen van KiesAdvies.
  • NXS, zonder hen kan deze website met gering budget niet bestaan.
  • De kiezer, want het hebben van een website is 1, maar zorgen dat er gebruik van wordt gemaakt is 2. Met het bezoeken van de site en het gebruik maken van KiesAdvies heeft u bijgedragen aan het succes van dit jaar.
 

2014

De volgende verkiezingen staan gepland voor 5 maart 2014. Dan zijn de gemeenteraadsverkiezingen. Waarschijnlijk is Nederland Kiest al in 2013 actief, wanneer de kandidaatstelling begint.

Mochten er voor de geplande datum van de volgende Tweede Kamerverkiezingen ontwikkelingen zijn in Den Haag zijn we uiteraard weer van de partij. Tot dan!

Tip: gebruik de pijltjestoetsen om snel tussen artikelen te bladeren.
blog comments powered by Disqus
Terug naar boven