Verklaring ondersteuning Piratenpartij
Verklaring ondersteuning Piratenpartij
Piratenpartij

Piratenpartij in alle kieskringen

Door in Nieuws

De Piratenpartij is erin geslaagd om genoeg handtekeningen te verzamelen voor deelname aan de Tweede Kamerverkiezingen in september.

Per kieskring zijn er ten minste 30 handtekeningen nodig.

"Ruim gehaald"

Lijsttrekker Dirk Poot is blij: "Het is fantastisch dat we het zo ruim gehaald hebben, in de meeste kieskringen hebben we bijna het dubbele aantal handtekeningen dan wat nodig was binnengehaald. Het geeft vertrouwen om te zien hoeveel steun er is voor de Piratenpartij dit jaar."

'Pirates of the Carribean' nog niet zeker

In de nieuwe kieskring 20, bestaande uit de overzeese gebieden Saba, Bonaire en Sint Eustatius, is de Piratenpartij nog niet zeker van deelname. Er wordt gebruik gemaakt van de verzuimperiode van drie dagen om in deze kieskring alsnog op de stembiljetten te komen. Aangezien alle aandacht nu verlegd kan worden naar deze regio, gaan de piraten ervan uit dat ook de laatste kieskring binnengehaald kan worden.

De Piratenpartij wordt al enige tijd door onder andere het peilingsbureau van Maurice de Hond gepeild op tenminste een zetel. Nu verkiezingsdeelname zeker is wordt koers gezet op de aanstaande campagne.

Tip: gebruik de pijltjestoetsen om snel tussen artikelen te bladeren.
blog comments powered by Disqus
Terug naar boven