PvdA ledendag
De PvdA ledendag in Den Haag
Flickr / pvda / cc by 2.0

PvdA trapt campagne af in Eindhoven

Door in Nieuws

De PvdA trapt zaterdag 7 februari met een Toekomstfestival de campagne af voor de verkiezingen van de Provinciale Staten en waterschappen. Het festival wordt gehouden in het historisch Klokgebouw in Eindhoven en is de eerste in een reeks van vier Toekomstfestivals.

Partijleider Diederik Samsom opent de dag met een toespraak over het Nederland van de toekomst. De volgende sprekers zijn onder meer minister van financiën Jeroen Dijsselbloem, Mark Minkman (directeur van Paradiso) over de toekomst van cultuur en popmuziek, Roald van der Vliet (InnoSportLab) over innovatie in de sport, Jasmin Schous (voorzitter van de Nationale Jeugdraad) en Ron van Baden (FNV-bondgenoten) over de toekomst van de arbeidsmarkt.

'Zo groot mogelijke PvdA'

Partijvoorzitter Hans Spekman: "Het verbinden van groepen in de samenleving zit in de genen van de PvdA. Politici, de vakbond, sporters en musici gaan met elkaar in gesprek over de toekomst van Nederland. De PvdA stelt onze verzorgingsstaat veilig, en werkt aan de zekerheid van goede banen met een fatsoenlijk salaris, nu en in de toekomst. Daarom is een zo groot mogelijke PvdA in de provincies, waterschappen en de Eerste Kamer hard nodig."

Tip: gebruik de pijltjestoetsen om snel tussen artikelen te bladeren.
Terug naar boven